Tilbud!
60 lysest blond, i tip, hair extension, luksus remy coldfusion 1 grams

60 Lysest Blond, i tip, hair extension, Premium Eurostyle coldfusion 1,1 grams

Kr. 989,10 inkl. moms

-10%

Kr. 1.099,00

#60 LysestBlond, Remy hair extension i I-tip til coldfusion i Premium Eurostyle remy hair extension. 100 totter i hver pakke. 1,1 grams totter.

Hvis du ønsker håret lysere, så læs videre:

Bemærk: Alle ændringer af håret er på eget ansvar.

Premium Eurostyle remy hair extension i I-tip til coldfusion. Hele 1,1 grams totter - 110 gram i hver pakke.

Håret kan glattes, krølles og styles præcist som dit eget. Du vil opleve at håret får et flot fylde efter første hårvask.

Denne farve er den lyseste farve i blond som vi har som i-tip. Den er godt gylden og ikke hvid - vores blonde hair extensions kan du dog, få til at matche din egen lyse blonde hårfarve, skulle denne ikke passe, hvis du bruger de rette produkter.

Det er dog på eget ansvar og vi kan ikke garantere for udfaldet, da det afhænger af behandling og produkt. Vi anbefaler at få ændringer foretaget hos en frisør.

Du skal også bruge en blå eller en lilla shampoo, kaldet "silver shampoo", det er dog forskelligt hvilket resultat det giver - alt efter produkt.

BRUG AF SILVER SHAMPOO:

Vask dine hair extensions som normalt og brug den blå/lilla shampoo ifølge vejledningen på flasken. Vær varsom ved brug og lad ikke den farvede shampoo sidde for længe, da håret ellers vil få et blå/lilla skær. Hair extensions tager usædvanligt nemt imod en silvershampoo. Tag eventuelt noget hårshampoo og bland med noget silver shampoo og vask håret med blandingen, for at fortynde det.

Er dine hair extensions blevet lilla/blå? Sker det alligevel at dine hair extensions bliver blå eller lilla, skal du ikke panikke, efter få vaske er håret den platin blonde kolde farve igen. Vil du ikke vente til efter et par hårvaske med almindelig shampoo, kan du vælge at bruge en farvebombe platinblond - vær dog opmærksom på, at farvebomber ikke skal sidde ret længe i håret, så du bør derfor være meget hurtig med, at fordele farven jævnt. Billedet af pigen er med hair extensions som er behandlet med "silver shampoo" i farven #60 lysest blond.

HUSK at det lyse hår kræver ekstra pleje og at lysninger, både af toninger eller behandling med silver shampoo, vil kunne forårsagde tørhed i håret.

Relaterede produkter

Top