Tilbud!
1 Sort, I tip coldfusion, 100 totter, 50 cm

1 Sort, I tip coldfusion, 100 totter, 50 cm

Kr. 806,65 inkl. moms

-15%

Kr. 949,00

#1 Sort, Premium Eurostyle I tip hair extension, den samme lækre kvalitet som du kender fra den populære hotfusion. 1 grams totter i 60 cm længde

100 totter i en pakke 50 cm langt. Sæt en mikroring på spidsen og træk dit hår igennem ringen, hvor også I tippen sidder, herefter klemmes fast, og du har det lækreste hår.

Husk Mikroringe.

Cold fusion extensions metoden er en meget skånsom metode. Der er ikke brugt nogle former for kemikalier og totterne kan nemt fjernes igen ved hjælp af en tang. Totter sættes fast på dit eget hår ved hjælp af små mikroringe, som med et klem, forbinder dit eget hår med en extensions tot af gangen. De samme råd gør sig gældende omkring plejen, som med de andre metoder omkring sove mønstre og pleje af håret:

Flet altid dine cold fusion extensions om natten Brug hellere fingrene til at redde håret, fremfor en kam/børste. Vask håret så få gange som muligt i løbet af en uge. Brug hårprodukter til skadet/tørt hår med masse af fugt - vi anbefale Goldwell dualsenses enrich Red altid nedefra og op - mens du holder fast i dine extensions - husk ikke at redde i håret mens det er vådt - håret er meget udsat i våd tilstand. Kom aldrig hårprodukter (shampoo, balsam og styling ) i hovedbunden, men i længderne.

Hvor meget hair extensions skal jeg bestille?

Til tyndt hår, er det helt fint med 100 totter/100 gram. Har du almindeligt til tykt hår, så bør man overveje at påsætte ekstra totter, mellem 150-200 alt efter tykkelse og dit eget hårs længde. Har du kort hår og gerne vil have det forlænget, vil alt under 150 totter være for lidt. Har du f.eks. en page, skal der meget hår til, for at dække den lige kant - en klip i etager giver altid et bedre resultat - du kan overveje at få dit hår klippet i etager inden du får lavet en extensions, det giver et flot resultat som blender ind i dit eget hår. Brug mikroringe med indvendig silikone fra LuxuryHair.

Som professionel påsætter, med mange års erfaring indenfor coldfusion metoden, anbefaler jeg at bruge de helt rigtig mikroringe til en påsætning for at opnå det bedste resultat. Vores unikke mikroringe, med et indvendigt lag af silikone, for at beskytte håret, holder ekstra godt på enhver hårtype.

Sådan tages de ud:

Ved aftagning af coldfusion totterne, skal du bruge en tang. Du skal blot tage tangen og klemme ringen den modsatte vej. Det er nemt og skånsomt for håret og du kan nemt sætte nye mikroringe på totten og genbruge det ved en oprykning. Genbrug totterne Efter cirka 2-3 måneder bør totterne tages ud og rykkes op - de er på det tidspunkt vokset så langt ud, så din extensions ikke længere kan skjules.

Totterne tages ud ved at klemme mikroringen den modsatte vej. Når totten skal sættes på igen, tager du en ny ring og klemmer totten fast igen. Det kan være en god ide at smelte ny keratin på totten, så man undgår at totten falder fra hinanden.

Holdbarhed Vores hair extensions kan holde op til 9 måneder med den rette pleje. Læs om pleje af cold fusion hair extensions her. Husk især at bruge din hårkur flittigt. Skader det dit hår? Det er med hair extensions, som det er med kunstige negle, eyelash extensions, farvning af hår osv. Det er ikke noget du gør for at pleje dit hår, men for at forlænge og forskønne dit hår. Alle metoder vil skade dit hår, det vil slide på dit hår, der hvor det er fastgjort uanset metode. Men samtidigt beskytter det også dit eget hår for slid, da meget af håret ligger under dit extensions hår.

Coldfusion er dog en af de meget skånsomme metoder. Især når totterne skal tages ud, er det nemt blot at klemme ringen den modsatte vej. Brug gerne vores mikroringe med et indvendigt lag af silikone, for ekstra hold på totten og ekstra beskyttelse.

Farve: #1 sort

LuxuryHair.dk anbefaler brugen af vores plejepakke, vælg mellem den prisbillige Goldwell Dualsenses Rich Repair eller giv det et ekstra boost med luksus plejen fra Nak Aromas.

Red aldrig håret i våd tilstand og sov aldrig med håret vådt. Lad det være flettet i en løs fletning om natten, for at hindre slid og filtring.

Det bedste du kan gøre for dit hår, er at give det en god pleje og masser af fugt. En Leave-in fra JUUCE, som forbliver i håret, genfugter og plejer håret. Den er uden parabener og sulfater og den beskytter samtidigt mod varmestyling.

Relaterede produkter

Top