Hvem er vi

luxuryhair.dk er en webshop (CVR-nr. 32813267). Vores mål er at yde den bedste service og rådgivning inden for alt, der vedrører hår extensions, pleje og påsætning af hair extensions.

I forbindelse med vores webshop luxury hair.dk har vi vores salon FairytaleHair. Formålet med netbutikken er at kunne tilbyde alle i Danmark nogle af de bedste kvaliteter af hair extensions, til den rette pris og tilhørende kvalitetsprodukter online – på en nem og overskuelig måde.

Vi har forsøgt at sammensætte forskellige plejepakker, som erfaringsmæssigt er de bedste til hair extensions af ægte hår. Vi håber, at du finder, hvad du søger. Hvis du mod forventning IKKE finder det produkt, du søger eller har anden ris/ros, må du meget gerne sende os en mail [email protected].dk

luxuryhair.dk er til dig, som gerne vil have langt flot og fyldigt hår, til den rette pris og kvalitet.

Vores hår er 100% ægte naturligt hår i remy kvalitet, vi har et bredt udvalg af farver, struktur og længder og tilhørende plejeprodukter. Vælg den kvalitet der passer dig bedst.

Om det skal være hotfusion som sættes på med varmetang, coldfusion med mikroringe, tape hår, trenser til flettesymetoden, Ezweft eller clip-in hår, er op til dig, vi fører alle metoderne.

Vi har en bred erfaring inden for hårpåsætning og som fyns størte leverandør af hår påsætningsmetoder, er du altid velkommen til at kontakte os for råd og vejledning omkring påsætning, eller hvis du skulle ønske at få en professionel hårpåsætning hos FairytaleHair.

Når du handler på luxury hair.dk kan du være sikker på:

  • Ordrer der er indgået og betalt inden kl 13* og er på lager, afleveres i pakkeshop samme dag og afhentes af transportøren næste dag  
  • Vi sikrer din betaling
  • Mulighed for professionel support af uddannet extensionist
  • Stort udvalg af kendte mærker af plejeprodukter og tilbehør indenfor hårbranchen
  • Returret if. Købeloven – du kan altid sende dine varer tilbage indenfor 14 dage (hvis varen er ubrugt og emballagen intakt) og få pengene retur
  • Vi garanterer, at alle varer er købt ved producenter, importører, distributører, der kan bekræfte varens ægthed = INGEN KOPIVARER!

Vi håber meget, at du synes om at handle i vores webshop. Hvis der er noget, du mener, vi kan gøre bedre, må du meget gerne maile os med forslag til forbedringer. Kun din kritik kan hjælpe os til at blive endnu bedre.

Du kan kontakte os på [email protected]

eller sms på telefon 31 14 03 34 - Vi kan være svære at træffe telefonisk og tilbyder derfor ikke telefonisk kontakt, men svarer på mail og sms så hurtigt som muligt.

Vi glæder os til at hjælpe dig til den optimale pleje og forkælelse af dit hår.

* Varer afsendes på hverdage.

Alle billeder og tekster på www.luxuryhair.dk er underlagt reglerne om ophavsrettigheder og må derfor ikke uden specifik aftale med Luxuryhair kopieres og bruges i anden forretningsmæssig sammenhæng.

 * Vi tilbyder garanti den første måned fra modtagelsesdato, mod tilkøb af plejepakken fra Juuce Smooth. Shampoo, balsam, kur og leave In. Det skal være tilkøbt hos luxury hair skriv en sms på 31140334 og bestil


Top