Påsætning af Extensions

Hot Fusion

Hot fusion/tot metoden; påsættes ved at man tager en enkelt tot af dit eget hår og smelter keratinen forsigtigt rundt om din egen tot hår ved brug af en professionel varmetang.

Del håret op i sektioner, start fra nakken og arbejd derefter opad. Afslut med siderne.

Bondingesne fjernes ved hjælp af keratin remover samt en fladtang. Det er vigtigt, at det udføres professionelt eller efter god vejledning.

Du skal regne med følgende LuxuryHair hår til en fuld påsætning:
Fint hår: 100 stk
Alm. hår: 100-150 stk
Tykt hår: 150-200 stk

 

LoopHair/coldfusion

Coldfusion ligner meget hotfusion/tot metoden. Påsættes ved at man tager en enkelt tot af dit eget hår, sætter loopen omkring, trækker totten igennem ringen og klemmer ringen fast med en fladtang.

Del håret op i sektioner, start fra nakken og arbejd derefter opad. Afslut med siderne.

Totterne fjernes ved hjælp af fladtangen, ved at klemme ringen modsat. Det er vigtigt, at det udføres professionelt eller efter god vejledning.

Du skal regne med følgende LuxuryHair hår til en fuld påsætning:
Fint hår: 100 stk
Alm. hår: 100-150 stk
Tykt hår: 150-200 stk

 

Påsyning af hårtrense.

Flettemetodens teknik tager udgangspunkt i afrikanske fletteteknikker, som efterfølgende er tilpasset skandinaviske kvinders tynde og fine hårstruktur. Der flettes tynde fletninger langs hovedbunden, hvorpå hårtrenserne påsyes.

Dit eget hår skal helst være skulderlangt til denne metode. Start fra nakken og arbejd dig opad. Der flettes normalt 2-3 fletninger. Fletningerne startes i siden og flettes ind mod midten.

For en fuld påsætning:
Fint/alm. hår: 1 pakke
Alm./tykt hår. 1 ½ pakke
Meget tykt hår: 2 pakker

 

Clip on/off.

Ved clips on/off kan du opnå hårforlængelse hurtigt og nemt. Det tager bare 5 min! Kan bruges til fest eller hverdag. Perfekt hvis du ikke ønsker extensions permanent.

Del dit eget hår ind i sektioner med en spidskam. Sørg for at skillelinjen er helt lige. Herefter touperes de steder hvor clipsene skal sidde let og clipsene sættes fast.

Til en fuld påsætning benyttes:
fint/alm. hår:    1 pakke
Alm./tykt hår:   1 ½ pakke
Meget tykt hår: 2 pakker

 

Tape on/off

Tape on and off er en metode, hvor der bruges en tynd PU trense, hvorpå der påsættes tape. Herefter påsættes trenserne dit hår.
 
Metoden egner sig til såvel tyndt og fint hår som til medium tykkelse.
Egner sig ikke til meget tykt hår, da banerne vil fylde for meget og ikke give et perfekt resultat.

Hvor mange trenser der skal bruges afhænger dog af, hvordan din egen hovedform er, samt struktur på dit eget hår.

Holdbarhed er variende. Det handler tildels om hvordan håret plejes, samt ens eget hår. Ved den korrekte pleje kan en extension med tape, holde helt op til 2 måneder. Ved aftagning bruges der remover der indeholder Olie. Olie opløser tapen, hvilket også er derfor, at der ikke skal bruges Shampoo der indeholder olie, samt balsam m.m nær dine baner, da tape der samler banerne, vil blive svækket.

Vi har desuden en rigtig god remover på shoppen, som egner sig perfekt til dette.

Fordel ved Tape metoden er, at du kan være korthåret - tape håret kan genbruges ved korrekt pleje og påsætningen er så godt som usynlig.

Når du skal påsætte tape hair extension, er det vigtigt at dit hår er helt rent, tørt, og uden nogen former for styling produkter. 
Hvis dit hår er fedtet eller har rester af styling produkter, vil det være vanskeligt at få tapen til at sætte sig fast på dit hår.

Brug en spids kam til at skabe en horisontal opdeling af dit hår. Brug spidsen til at skabe opdelingen.

Ved en fuldpåsætning, start da fra nakken og arbejd dig opefter. 

Hvis du kun ønsker at tilføje lidt fylde, farve eller reflekser, så sæt dem lige under hårgrænsen foroven.

Når du inddeler håret med din spids kam, kan du afgøre om håret er for tyndt, for du må ikke kunne se kammen under dit hår. Hvis du kan se spidsen, vil du også kunne se tapen under dit hår.

En god måde at gøre en inddeling klar er ved at dyppe et stykke vat i sprit og let feje det på tværs af dit hår på den del det skal fæstnes på. Dette vil formindske mængden af olie nær hårrødderne og gøre fastsættelsen nemmere. Vattotten må ikke lægges i blød i spritten, da sprit kan udtørre håret fuldstændigt.

 

Efterbehandling

Vent minimum 24 timer med bad efter påsætningen, da bondingsne, fletningen eller metalringene lige skal have lov til at "sætte sig".
Det er normalt at tabe op til 10% af sine strands i løbet af hårets levetid.

Det er vigtigt at du bruger ekstra tid på hårbørstningen hver dag, idet det kræver mere omtanke og forsigtighed når du har extensions, end frisering af dit eget lange hår.

Du må ikke rykke for hårdt når du reder håret, og det er en god idé at starte nedefra og op, sektion for sektion. Du skal bruge en speciel extensionsbørste i hovedbunden, den kan du købe i shoppen. Red aldrig håret imens det er vådt, red det godt igennem inden hårvask eller når det igen er tørt efter hårvask.

Brug vores anbefalede plejepakker - extensions har brug for gode hårpleje produkter, tilrettet extensions. Vi anbefaler Juuce produkterne, som kan bestilles via vores link i bunden af siden - husk at indtaste 31140334 i rabatfeltet når du bestiller, så får du 50 kr. i rabat. En leave-in er et must, det er en creme (Juuce Enz Frenz) som du putter i efter håret er vasket og håndklædetørret - så fordeles den i håret og skal blive i håret - den genfugter og beskytter imod varmestyling - og indeholder ikke parabener og sulfater.

Hvis du har behov for et billigere alternativ til Juuce produkterne, anbefaler vi goldwell plejepakken som kan købes her på webshoppen.

Hvis ikke du er vant til langt hår, vil du måske blive forbavset over at der sidder en hel del hår tilbage i børsten, men det er helt normalt at dine extensions fælder lidt, præcis som almindeligt hår. Det ser bare ud af mere, når håret er længere og tykkere end det plejer at være.

Alle mennesker taber op til 100-150 hårstrå om dagen. Størstedelen af disse bliver siddende i dine bondings. Derfor kan det se ud som om du har tabt en hel masse hår, når det er tid til at fjerne dine extensions.

Den vigtigste når man bærer extensions er, at undgå at håret filtrer sammen i hovedbunden. Red hver dag håret godt igennem og gennemgå håret med fingrene for at sikre dig at der ikke er ved at opstå sammenfiltreringer.
Er der tendens til filtrering i blot 2 eller 3 strands, skal disse straks separeres for at undgå at problemet breder sig.

Sæt håret op i en hestehale eller fletning når du dyrker sport eller skal sove, husk at rede håret godt igennem inden. Sov aldrig på vådt hår da det kan forårsage sammenfiltrering.

Vær forsigtig med balsam og styling produkter NÆR dine bondings.

Undgå salt og klorvand. Hvis du skal i det, brug badehætte eller fugt håret lidt og masser noget balsam eller hårkur i længderne.

Hvis du går i sauna eller spabad anbefales det at du forinden reder håret igennem og vikler et fugtigt håndklæde omkring.

Ved flettemetoden eller mikroringsweft, er det vigtigt at få føntørret bindingerne grundigt. Fletningerne, skal være tørret godt igennem efter bad!

Rigtig god fornøjelse med dit nye flotte hår.

 


Top