Eyelash Extension, Få lashes som Cheryl, gruppe medlem Girls Alowed

Kr. 89,00 inkl. moms

-Kr. 40,00

Kr. 129,00

Eyelash Extension fra Eylures. Hvert band medlem af gruppen "Girls Alowed", har individuelt valgt de vipper som ligner deres egne mest. Få vipper som Cheryl. Hendes personlige varme er lagt i at skabe vipperne og personlige citater præger æskens bagside.

Advarsel: Sidste enheder på lager!

Vipperne er af Eylures exceptionelle kvalitet. Hver pakke er blevet valgt af hvert band medlem af gruppen til at afspejle dem, deres kærlighed, og følelser. De har ønsket at videre kommunikere den personlige kontakt og har dermed sat deres præg med et personligt citat på bagsiden af pakken.

Vipperne er godkendt individuelt af hvert gruppe medlem, for at være sikker på en perfekt form og unik stil der passer dig bedst . Flere og flere kvinder ønsker de fordele der er ved at bruge falske øjenvipper både til hverdag og til fest, for at understrege deres øjne, eller ændre deres øjnes form. Hver pakke leveres med udførlig brugsanvisning og en strimmel vippe latex lim.

Disse vipper, kan som alle andre Eylure vipper, genbruges et antal gange. Du fjerner blot den gamle lim med varmt vand, så er de klar til at blive brugt igen

Relaterede produkter

Top