2 mørkebrun, Asien tape hår 4 cm baner i ægte hår, remy kvalitet

Kr. 1.149,00 inkl. moms

#2 Mørkbrun. Vores Asian Tape hår 4 cm baner med dobbeltklæbende tape. Håret er 100% ægte hår i remy kvalitet. Hver pakke har 40 baner 90 gram per pakke.

Farve: #2 mørkebrun

Asian er vores mærke i tape hår, hvor hårstråene er lidt kraftigere end skandinavisk hår, men passer fint til det danske marked. 

 Tape hår er en rigtig god måde at få en usynlig hårpåsætning, metoden er 99% usynlig pga. banerne som klæbes ind i håret med en ny bane ovenpå - derved navnet "sandwich".

Tape hair extension er rigtigt godt til piger med fint/tyndt til almindeligt hår, anbefales ikke til piger med meget tykt hår.

Håret kan ved den rette pleje, bruges igen og igen, ved påsætning af nye tape baner. Du kan have en tape extension i fra 1-2 måneder, alt efter pleje, hvorefter håret skal rykkes op.

Aftagning: Brug en remover til at løsne banerne fra dit eget hår. Når banerne er fri fra håret, nulres/trækkes tapen fra trensen stille og roligt. Removeren skal ikke bruges til at fjerne tapen fra trense stykket, kun til at løsne den fra håret. Fil lidt med en fil for at gøre trensen lidt ru, tør efter og trensen er klar til ny påsætning med super tape.

Husk altid at brug den anbefalede remover fra LuxuryHair.dk, da trensen ellers kan opløses. LuxuryHair.dk tager ikke ansvar for aftagning

Relaterede produkter

Top