4 Mellembrun, tape hår 4 cm brede Premium Eurostyle remy baner

Kr. 899,00 inkl. moms

#4 Mellembrun, Tape hår Premium Eurostyle, 4 cm brede baner med dobbeltklæbende tape. Håret er naturligvis 100% ægte i remy kvalitet. Hver pakke har 40 baner 90 gram per pakke. 

Bemærk at vores Eurostyle tape hår, er påsat nyt Walker tape, som er den stærkeste på markedet, det er din forsikring for at tapen ikke er defekt. Tapen kan variere i bredden.

Vores premium Eurostyle er blødt og fint i det enkelte strå og passer fint til det skandinaviske hår - det får et naturligt bølg efter første vask.

Tape hår er en rigtig god måde at få en usynlig hårpåsætning, metoden er 99% usynlig pga. banerne som klæbes ind i håret med en ny bane ovenpå - derved navnet "sandwich".

Tape hair extension er rigtigt godt til piger med fint/tyndt til almindeligt hår, anbefales ikke til piger med meget tykt hår.

Håret kan ved den rette pleje, bruges igen, ved påsætning af nye tape baner. Du kan have en tape extension i fra 1-2 måneder, alt efter pleje, hvorefter håret skal rykkes op.

Husk altid at brug den anbefalede remover fra LuxuryHair.dk, da trensen ellers kan opløses. LuxuryHair.dk tager ikke ansvar for aftagning 

Tip: Brug Juuce leave-in - køb den ved at trykke på linket i bunden af siden under "vore partnere"  eller send en sms på 31140334 med hvad du skal bruge - og få det med i din bestilling.

Relaterede produkter

Top