Tilbud!
60 Lysest blond, tape hår 4 cm brede luksus remy baner

60 Lysest blond, Asian tape hår 4 cm baner, remy kvalitet - klar til brug

Kr. 1.149,00 inkl. moms

#60 Lysest blond, Asian Tape hår 4 cm brede baner med dobbeltklæbende tape.

Håret er 100% ægte hår i remy kvalitet i høj grade. Hver pakke har 40 baner 90 gram per pakke.

Hårstråene er lidt tykkere end skandinavisk hår, men passer fint til det danske marked

Platin Blond? Så læs videre og husk at tilføje L´Oreal Silver eller Blonde, til kurven

Vores Asian mærke, kende tegner sig ved en god holdbarhed. Hårstråene er lidt tykkere end skandinavisk hår, men passer fint til det danske marked

Tape hår er en rigtig god måde at få en usynlig hårpåsætning, metoden er 99% usynlig pga. banerne som klæbes ind i håret med en ny bane ovenpå - derved navnet "sandwich".

Tape hair extension er rigtigt godt til piger med fint/tyndt til almindeligt hår, anbefales ikke til piger med meget tykt hår. Du skal bruge ca. 1-2 pakker for en fuld påsætning.

Håret kan ved den rette pleje, bruges igen og igen, ved påsætning af nye tape baner. Du kan have en tape extension i fra 1-2 måneder, alt efter pleje, hvorefter håret skal rykkes op.

Vi tager ikke ansvar for pleje, styling og farvning af håret - da alt hår fra start er mørkt, har det helt lyse hår gennemgået en lysning og er dermed behandlet i forvejen.

Håret er remy og dermed bedste kvalitet med intakt skællag - for ikke at ødelægge skællagen anbefaler vi ikke at glatte eller krølle håret da det kan ødelægge disse skællag og gøre håret kruset og filtre - selv om det er den bedste kvalitet, er lysnet hår, ekstra sart og tåler ikke varmeredskaber. Ønsker du alligevel at glatte og style håret med varmeredskaber, anbefaler vi at bruger en varmebeskyttende creme. Brug Goldwell Flat Marvel eller Leave-in fra Nak Aromas som ikke indeholder sulfater eller parabener.

 

Aftagning: Brug en remover til at løsne banerne fra dit eget hår. Når banerne er fri fra håret, nulres/trækkes tapen fra trensen stille og roligt. Removeren skal ikke bruges til at fjerne tapen fra trense stykket, kun til at løsne den fra håret. Fil lidt med en fil for at gøre trensen lidt ru, tør efter og trensen er klar til ny påsætning med super tape. 

Husk altid at brug den anbefalede remover fra LuxuryHair.dk, da trensen ellers kan opløses. LuxuryHair.dk tager ikke ansvar for aftagning

Denne farve er den lyseste i farven lysest blond - vores blonde hair extensions kan du dog uden problemer, få til at matche din egen platinblonde hårfarve, skulle denne ikke passe. Platinblond er en meget lys hårfarve, som er så lys, at den næsten er hvid.

Du skal bruge en blå eller en lilla shampoo, kaldet "silver shampoo" for at opnå dette resultat. Brug af silvershampoo Vask dine hair extensions som normalt og brug den blå/lilla shampoo ifølge vejledningen på flasken. Vær varsom ved brug og lad ikke den farvede shampoo sidde for længe, da håret ellers vil få et blå/lilla skær. Hair extensions tager usædvanligt nemt imod en silvershampoo.

Er dine hair extensions blevet lilla/blå? Sker det alligevel at dine hair extensions bliver blå eller lilla, skal du ikke panikke, efter få vaske er håret den platin blonde kolde farve igen. Vil du ikke vente til efter et par hårvaske med almindelig shampoo, kan du vælge at bruge en farvebombe platinblond - vær dog opmærksom på, at farvebomber ikke skal sidde ret længe i håret, så du bør derfor være meget hurtig med, at fordele farven jævnt. Billedet af pigen er med hair extensions som er behandlet med "silver shampoo" i farven #60 lysest blond.

Pleje: Vi anbefaler Nak Aromos plejeserien som er et fugtigheds boost til dit hår, den indeholder ikke sulfater eller parabener. Eller den prisbillige Goldwell Dualsenses Rich Repair, de findes begge som pleje pakke eller som enkelt produkter hos luxuryhair.dk

Relaterede produkter

Top