1 Sort, Asien tape hår 4 cm baner remy hår - klar til brug

Kr. 1.149,00 inkl. moms

#1 Sort, Asien Tape hår 4 cm brede baner med dobbeltklæbende tape. Håret er 100% ægte i remy kvalitet. Hver pakke har 40 baner 90 gram.

Vores Asian mærke, kende tegner sig ved en god holdbarhed. Hårstråene er lidt kraftigere end skandinavisk hår, men passer fint til det danske marked

Tape hår er en rigtig god måde at få en usynlig hårpåsætning, metoden er 99% usynlig pga. banerne som klæbes ind i håret med en ny bane ovenpå - derved navnet "sandwich". Banerne er nemme at bruge, da de er klar til brug - træk hinden af og sæt håret i.

Tape hair extension er rigtigt godt til piger med fint/tyndt til almindeligt hår.

Håret kan ved den rette pleje, bruges igen og igen, ved påsætning af nye tape baner. Du kan have en tape extension i fra 1-2 måneder, alt efter pleje, hvorefter håret skal rykkes op.

Aftagning: Brug en remover til at løsne banerne fra dit eget hår. Brug altid kun remover fra luxuryhair.dk da en anden kan opløse banen.

Når banerne er fri fra håret, nulres/trækkes tapen fra trensen stille og roligt. Removeren skal ikke bruges til at fjerne tapen fra trense stykket, kun til at løsne den fra håret. Fil lidt med en fil for at gøre trensen lidt ru, tør efter og trensen er klar til ny påsætning med super tape. Husk altid at brug den anbefalede remover fra LuxuryHair.dk, da trensen ellers kan opløses. LuxuryHair.dk tager ikke ansvar for aftagning

Pleje: Vi anbefaler plejen fra JUUCE Smooth som er direkte tilrettet extensions hår - et boost af fugt til dit hår. De indeholder ikke parabener og sulfater og beskytter mod varmestyling. Produkterne kan bestilles via linket i bunden af siden, husk at indtaste rabatkoden 31140334, så får du 50 kr rabat på dit køb.

TIP: Brug Juuce Smooth Enz Frenz. Det er en leave-in som skal fordeles i håndklæde tørret hår og blive i. Den genfugter håret og beskytter mod varmestyling. En gave til dit hår.

 

 

 

Relaterede produkter

Top