60/20 Mix farve, Premium Eurostyle Tape 4 cm, 50 cm langt, remy kvalitet

Kr. 949,00 inkl. moms

#60/20 Mix Lysest blond med Mørkblond mix i Premium Eurostyle i dobbeltklæbende tape hår, 40 baner, 90 gram hår. 50 cm langt.

Bemærk at vores Eurostyle tape hår, er påsat nyt Walker tape, som er den stærkeste på markedet, det er din garanti for at tapen ikke er defekt. Tapen kan variere i bredden.

Vores Premium Eurostyle hår, er fint og blødt i det enkelte strå og passer perfekt til det skandinaviske hår. Vores eurostyle er en fornuftig indisk standard remy kvalitet som kræver ekstra pleje.

Håret får et naturligt bølg efter første vask. 

Nemt at få et naturligt look da flere farver nemt kan blandes i øvre og nedre bane. 


Håret er 100% ægte og kan dermed styles, krølles og glattes. 

Daglig pleje af Premium Eurostyle Hair Extensions

 • Vores ægte extensions kan du glatte, krølle og style, som du har lyst til!*
 • Sov, træn og dyrk altid sport med håret flettet.
 • Børst og red håret ud ofte - mindst en gang om morgenen og en gang om aftenen.
 • Brug altid vores anbefalede børster, når du reder dit hår.
 • Brug kun vores pleje- og stylingprodukter, og følg vores anbefalinger i henhold til brugsanvisningen. Hold øje med dine tape påsætninger, så der ikke opstår filt i hovedbunden.
 • Red altid håret ud, inden du går i bad, og børst aldrig vådt hår.
 • Flet håret, når du skal sove. Sov aldrig med vådt hår.
 • Sol, vind og vand slider på håret. Bad ikke i badesalt, hav- eller klorvand, og flet håret, hvis du fornemmer, at vejret påvirker det.
 • Det anbefales ikke at farve eller blege extensions.
 • Vask kun håret få gange om ugen og brug altid vores produkter efter endt vask
 • Vær opmærksom på, at hårforlængelse ikke anbefales ved brug af visse typer medicin og i forbindelse med visse sygdomme.
 • Følg vores instruktioner, når du fjerner extensions, og brug de anbefalede produkter, så dit eget hår ikke tager skade.

*Husk at enhver form for glatning eller varmestyling generelt, vil forringe holdbarheden. Brug altid varmebeskyttende pleje.

Husk at pleje dine extensions. Behandlet hår kræver meget fugt og pleje. Enhver form for kemisk behandling og styling, vil forringe hårets levetid - så sørg for at beskyt håret. 

For at pleje dine extensions og have dem længst muligt, anbefaler vi at bruge vores plejepakke.

Vi anbefaler plejen fra Juuce som giver masser af fugt og pleje og som ikke indeholder parabener eller sulfater.

Brug gerne en Juuce End Frenz Leave-in, som skal blive i håret efter vask. Den genfugter håret og beskytter samtidigt mod varmestyling.

Juuce produkterne kan bestilles via vores link i bunden af siden under "vores partnere" 

TIP: Sms din bestilling på 31140334 istedet, så vedlægger vi produkterne til din extensions ordre..

Tape hår er en rigtig god måde at få en usynlig hårpåsætning, metoden er 99% usynlig pga. banerne som klæbes ind i håret med en ny bane ovenpå - derved navnet "sandwich".

Tape hair extension er rigtigt godt til piger med fint/tyndt til almindeligt hår, anbefales ikke til piger med meget tykt hår.

Håret kan ved den rette pleje, bruges igen og igen, ved påsætning af nye tape baner. Du kan have en tape extension i fra 1-2 måneder, alt efter pleje, hvorefter håret skal rykkes op.

Aftagning: Brug en remover til at løsne banerne fra dit eget hår. Når banerne er fri fra håret, nulres/trækkes tapen fra trensen stille og roligt. Removeren skal ikke bruges til at fjerne tapen fra trense stykket, kun til at løsne den fra håret. Fil lidt med en fil for at gøre trensen lidt ru, tør efter og trensen er klar til ny påsætning med super tape.

Husk altid at brug den anbefalede remover fra LuxuryHair.dk, da trensen ellers kan opløses. LuxuryHair.dk tager ikke ansvar for aftagning

Relaterede produkter

Top