Farve 2 mørkebrun, Premium Eurostyle, 50 cm langt, 100 gram ægte hår

Kr. 711,75 inkl. moms

-25%

Kr. 949,00

SPAR 25%, ALT SKAL VÆK, #2 Mørkebrun, Premium Eurostyle trense 50 cm langt, 100% ægte hår

Trenserne er maskinsyede, små og fine i syningen. Bruges til EzWeft metoden, flette/symetoden eller der kan påsyes clips og bruges til clip on/off hår.

Husk at luk enderne med tråd, efter tilklipning af baner, ellers er der risiko for at trenser fælder unødigt. Fældning vil aldrig helt kunne undgåes, da der skal reddes i håret hver dag, ligesom vores eget hår fælder hver dag. Derfor er det vigtigt at lukke ende

Håret er 50 cm langt. Håret er i en lækker let kvalitet, som passer til det skandinaviske marked.

Håret er ofte oprindeligt brun i farven, som skåntsomt er blevet bleget til en lysere nyance for at give det en mere intakt overflade end mange andre typer hair extensions 

Til fylde eller tyndt hår: 1 pakke

Til længde og tykkere hår: Så skal du regne med 1 1/2 - 2 pakker.

 • Vores ægte extensions kan du glatte, krølle og style, som du har lyster, men husk beskyttelse
 • Sov, træn og dyrk altid sport med håret flettet.
 • Børst og red håret ud ofte - mindst en gang om morgenen og en gang om aftenen.
 • Brug altid vores anbefalede børster, når du reder dit hår.
 • Brug kun vores pleje- og stylingprodukter, og følg vores anbefalinger i henhold til brugsanvisningen. Hold øje med dine feltninger, så der ikke opstår filtring af hår i hovedbunden.
 • Red altid håret ud, inden du går i bad, og børst aldrig vådt hår.
 • Flet håret, når du skal sove. Sov aldrig med vådt hår.
 • Sol, vind og vand slider på håret. Bad ikke i hav- eller klorvand, og flet håret, hvis du fornemmer, at vejret påvirker det.
 • Det anbefales ikke at farve eller blege extensions.
 • Vær opmærksom på, at hårforlængelse ikke anbefales ved brug af visse typer medicin og i forbindelse med visse sygdomme.
 • Følg vores instruktioner, når du fjerner extensions, og brug de anbefalede produkter, så dit eget hår ikke tager skade.

Husk altid at enhver form for glatning eller varmestyling generelt, vil forringe holdbarheden. Brug altid varmebeskyttende pleje.

Plej dine extensions for længere holdbarhed. Behandlet hår kræver meget fugt og pleje. Enhver form for kemisk behandling og styling, vil forringe hårets levetid - så sørg for at beskyt håret. 

For at pleje dine extensions og have dem længst muligt, anbefaler vi at bruge vores plejepakker.

Vi anbefaler plejen fra Juuce Softens (orange serie) som er tilrettet hair extensions - 450 ml shampoo og conditioner, kur og leave in (Juuce Enz Frenz som skal i håndkllædetørret hår, efter vask, og skal blive i håret).

Juuce indeholder ikke parabener eller sulfater og beskytter samtidigt imod varmestyling.

Juuce produkterne kan ikke købes direkte på siden, men vi henviser til vores link i bunden af forsiden - eller bestil direkte per sms på 31140334, så sender vi produkterne sammen med dit hårkøb

Relaterede produkter

Top