Hvem er vi

Luxuryhair.dk er ejet af FairytaleHair (CVR-nr. 32813267). Vores mål er at yde den bedste service og rådgivning inden for alt, der vedrører pleje og påsætning af hair extensions.

I forbindelse med vores salon har vi webshoppen luxuryhair.dk. Formålet med netbutikken er at kunne tilbyde alle i Danmark nogle af de bedste kvaliteter af hair extensions, til rimelige penge og de største og mest kendte mærkevarer indenfor hårplejeprodukter online – på en nem og overskuelig måde.

Vi har forsøgt at sammensætte forskellige plejepakker, som erfaringsmæssigt er de bedste til naturligt og hairextensions i ægte hår. Vi håber, at du finder, hvad du søger. Hvis du mod forventning IKKE finder det produkt, du søger eller har anden ris/ros, må du meget gerne sende os en mail luxuryhair.extension@gmail.com

Luxuryhair.dk er til dig, som gerne vil have langt flot og fyldigt hår, til den bedste pris og kvalitet på markedet. 

Vores hår er 100% ægte naturligt remy hår, i den bedste kvalitet på markedet og vi har et bredt udvalg af farver, struktur og længder og tilhørende plejeprodukter.

Om det skal være hotfusion som sættes på med varmetang, coldfusion med mikroringe eller det skal være clip-in hår, er op til dig, vi fører alle metoderne.

Vi har en bred erfaring inden for hårpåsætning og som fyns størte leverandør af hår påsætningsmetoder, er du altid velkommen til at kontakte os for råd og vejledning omkring påsætning, eller hvis du skulle ønske at få en professionel hårpåsætning hos FairytaleHair.

Når du handler på LuxuryHair.dk kan du være sikker på:

  • Dag-til-dag levering, hvis varen er på lager og der bestilles inden kl 13* 
  • Vi sikrer din betaling
  • Mulighed for professionel support af uddannet extensionist
  • Stort udvalg af kendte mærker af plejeprodukter og tilbehør indenfor hårbranchen
  • Returret if. Købeloven – du kan altid sende dine varer tilbage indenfor 14 dage (hvis varen er ubrugt og emballagen intakt) og få pengene retur (blot husk at angive dine bankoplysninger så vi kan tilbageføre penge)
  • Vi garanterer, at alle varer er købt ved producenter, importører, distributører, der kan bekræfte varens ægthed = INGEN KOPIVARER!

Vi håber meget, at du synes om at handle i vores webshop. Hvis der er noget, du mener, vi kan gøre bedre, må du meget gerne maile os med forslag til forbedringer. Kun din kritik kan hjælpe os til at blive endnu bedre.

Du kan kontakte os på luxuryhair.extension@gmail.com

eller sms på telefon 31 14 03 34 - Vi kan være svære at træffe telefonisk, men svarer på mail og sms så hurtigt som muligt.

Vi glæder os til at hjælpe dig til den optimale pleje og forkælelse af dit hår.

* Varer afsendes på hverdage.

Alle billeder og tekster på www.luxuryhair.dk er underlagt reglerne om ophavsrettigheder og må derfor ikke uden specifik aftale med Luxuryhair kopieres og bruges i anden forretningsmæssig sammenhæng.

 


Top