Tape Extension remover Walker 50 ml

Kr. 69,00 inkl. moms

Tape Extension Remover 50 mI , Prisbillig. Bemærk: Bruges en anden tape remover, end den anviste af luxuryhair.dk til vores tape pretaped 4 cm,

kan der være risiko for at trensen opløses. Brug altid vores remover til tape, til aftagning af vores tape hair extensions.

Indeholder: Kulbrinteopløsningsmiddel, Fragrance 

Denne prisbillige remover er fantastisk til forsigtigt at fjerne alle former for tape og bløde bondings extensions.

Selvom den er drøj i brug og fungerer godt, er den også effektiv til på trenserne

Anvendelse: Tilføj et par dråber mellem tape "sandwichen" og træk forsigtigt klæbesiderne fra hinanden. Vask håret efterfølgende. Brug et håndklæde til attage den værste fugtighed og tilføj nu balsam - brug herefter en tæt kam og red forsigtigt resten af klæben ud.

Når banerne er fri fra håret, nulres/trækkes tapen fra trensen stille og roligt. Removeren skal ikke bruges til at fjerne tapen fra trense stykket, kun til at løsne den fra håret. Fil lidt med en fil for at gøre trensen lidt ru med en neglefil, tør efter så lacen er ren og trensen er klar til ny påsætning med proflex, walker eller super tape.

Forsigtig: Brændbar væske. Holdes væk fra varme, gnister eller åben ild. Kan forårsage minimal irritation. Undgå indånding af dampe og langvarig hudkontakt. Må ikke indtages. Undgå at komme i øjnene. Ved hudkontakt, vask med sæbe.

Relaterede produkter

Top