ProFlex Tape 1,2 cm bred, 2,7 meter lang, til påsætning af trenser med og uden pu kant

Kr. 129,00 inkl. moms

ProFlex Tape, til trenser med og uden PU silikone kant  - God holdbarhed, holder helt op til 40 dage. 1 rulle 1,2 cm bred - 2,7 meter lang. Bemærk - kan aftages helt uden kemikalier

Har du clips hår eller trenser liggende, som du gerne vil genbruge -  kan du bruge proflex og tape håret på - proflex er skånsomt da det kan aftages med olivenolie - helt uden brug af kemikalier

Dobbeltklæbende PROFLEX TAPE i 1,2 cm bredde med lang holdbarhed - den mest effektive og stærke tape til hår extensions, der findes. ProFlex tape finder du billigst hos LuxuryHair.dk

Denne tape kan bruges til almindelige trenser uden pu kant (eksempelvis håret i luksuskvalitet), dvs. du ikke behøver købe specielt hår med PU-kant (gummikant/silikonekant) som normalt bruges til tape on/off. Proflex tape er ikke samme slags tape som til tape on/off, men er mere holdbart, og er en mere sikker og skånsom metode end tape on/off, da tapen er bredere, og klæber bedre.

For at fjerne tapen behøves ikke en speciel remover, man kan blot nøjes med olie (eks. olivenolie som samtidig er godt for håret) som skal sidde på tapen 5-10 minutter og herefter opløses tapen og håret kan tages ud. Husk at vaske håret grundigt 1-2 gange med shampoo herefter for at få al olien ud.

Inden du påsætter Trensen med Proflex tape:

Det er ekstremt vigtigt du vasker håret lige inden, med en rensende shampoo, og ingen balsam eller stylingprodukter! Håret skal være 100% tørt før du sætter tapen i, og det kan være en god ide at glatte håret de steder tapen skal være i hvis du har tendens til krøllet hår, så du er sikker på tapen ikke kommer til at hive i enkelte hårstrå fordi hårene ikke ligger lige på tapen (dette kan gøre ret ondt, så brug tid på det, og vær omhyggelig, så får du det bedste resultat).

Mens du har extensions i med Proflex er det vigtigt at du ikke bruger shampoo der indeholder olier, eller lader balsam eller hårkure komme i nærheden af tapen - olie opløser tapen!

Når du skal have dem ud igen kan du bruge balsam eller som det nemmeste, olivenolie, og komme på tapestykkerne - så bliver de opløst!

Hvis du skal have de samme extensions på igen, er det vigtigt du sørger for at de er renset for alle tape rester, og vasker dem grundigt med en rensende shampoo så der ikke er olierester i håret heller.

Genbrug af tape hair extension eller trenser

Relaterede produkter

Top