Fragt og levering

 

Alle varer sendes med Post Danmark, eller lignende, når betalingen er registreret. 

 

Vi bestræber os på at afsende dine varer samme dag som betalingen er registreret, dvs. hvis du har bestilt og betalt inden kl 13, forsøger vi at afsende samme dag, med mindre varen ikke er på lager. Hvis du overfører via bank, sendes varerne, når din indbetaling er registreret.

 

Du har altid 14 dages fuld returret på varer købt hos LuxuryHair. Du skal selv betale for forsendelsen af den vare, du vil returnere. Skal du have en vare byttet, betaler vi forsendelsen for den nye vare. Du kan IKKE får penge tilbage eller få byttet en vare, hvis den er brugt. Heller ikke selvom den kun er brugt én gang.

 

Skal du have byttet en vare, sender du varen retur til:

 

LuxuryHair

Hjulets Kvarter 7

5220  Odense SØ

 

Vedlæg venligt en seddel med oplysning om, hvilken vare du vil have tilsendt i stedet for. Du kan sende som brev med Post Danmark. Du har selv ansvar for varen, til den er os i hænde. Vil du være sikker på, at varen ankommer, kan du vælge at sende som værdibrev eller pakke. Spørg på posthuset, hvis du er i tvivl.

 

Har du fortrudt dit køb, kan du få det fulde beløb tilbage. Har du betalt med kort, sker det automatisk. Har du overført via bank, skal du vedlægge dine bankoplysninger.  


Top